You are currently viewing UN JUNIOR IN PROBE LA GENOA, IN SERIE A

UN JUNIOR IN PROBE LA GENOA, IN SERIE A

Claudiu Petrilajunior la LPS Bihorul Oradea se află la Genova, unde a fost invitat să susţină teste la Sampdoria.
Originar din Sânnicolau Român, Claudiu Petrila este născut în anul 2000 şi  face parte din grupa de juniori republicani B cu care a jucat în acest tur de campionat în Liga Elitelor. Echipa antrenată de Eugen Ilisoi a s-a clasat pe locul 5, după cele 13 etape jucate. „Claudiu evoluează în bandă, mijlocaş sau atacant. Este un copil foarte talentat şi serios în acelaşi timp. Iubeşte fotbalul, munceşte suplimentar, are toate calităţile pentru a reuşi”, îl caracterizează antrenorul Ilisoi.

„Este cel mai de perspectivă junior de la LPS Bihorul în acest moment. Un băiat inteligent, cu o tehnică foarte bună în regim de viteză”, a mai adăugat Lucian Stance, director adjunct la LPS Bihorul.
În 2015, sub comanda lui Stance, Claudiu Petrila a debutat în Liga 4 pentru FC Hidişel, la doar 15 ani, într-un meci cu Victoria Avram Iancu în care a şi marcat.
Claudiu Petrila va fi testat în această săptămână, iar la Genova este însoţit de agentul FIFA Cătălin Sărmăşan.
Împreună cu Petrila este testat de gruparea genoveză şi Alex Oroian, junior născut 2001 provenit de la Interstar Sibiu, împrumutat în acest tur la Luceafărul Oradea. Oroian a fost coleg cu Ricardo Farcaş la Arsenal Elite Academy din Salonic.
Sampdoria Genova activează în Serie A, unde ocupă locul 9 după 15 etape.

Lasă un răspuns