ATLETISM

Toate sporturile au la bază atletismul. Una dintre cele mai reprezentative secții ale noastre este cea de atletism unde am câștigat de-a lungul vremii sute de medalii, la nivel național și international

FOTBAL

Anca, Hora sau Antal sunt doar câțiva jucători profesioniști care au devenit campioni naționali, cu meciuri in Champions League, care au făcut primii pași în fotbal la LPS Bihorul.

SCRIMĂ

Când am fost copii, toți am visat să devenim D'Artagnan. Pentru unii visul se poate transforma în realitate.

JUDO

Judo-ul este un fenomen cultural întreg și o filozofie completă a vieții. Alexandru Lungu sau Larisa Florian sunt doar două exemple de sportivi care au reușit pe plan internațional.

LUPTE

Cu vreo 2500 de ani înaintea erei noastre asemenea întreceri sportive îi pasionau pe egipteni. Mari amatori de lupte între atleți erau și grecii antici. Tradiția continuă la Liceul cu Program Sportiv Bihorul.

BASCHET

Colaborarea dintre LPS Bihorul și CSM Oradea produce efecte pentru tinerii baschetbaliști. Au șansa să se afirme și să facă parte din echipa de seniori, triplă campioană națională și participantă in Champions League.

VOLEI

Lupta la fileu e spectaculoasă de fiecare data. LPS are rezultate remarcabile, iar sportivii noștrii au ajuns la echipe mari din țară, câștigând chiar și medalii de campioni.

HANDBAL

România a fost cvadruplă campioană mondială la sportul cu mingea pe semicerc și e momentul să reînviem această tradiție. Handbalul e sport național și nu avea cum să lipsească de la LPS Bihorul.

TENIS

Simona Halep sau Irina Bara au cunoscut succesul in tenis începând antrenamentele încă din copilărie. Liceul cu Program Sportiv Bihorul are două terenuri de antrenament la cele mai înalte standarde.

ÎNOT

Este o activitate care aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice până la cele mentale și sociale. Îti oferă un excelent antrenament cardiovascular și de asemenea îți tonifica musculatura și îți fortifică plămânii

1. Elevi sportivi înscriși  

TOTAL LPS = 363

TOTAL CSS= 816 

TOTAL = 1179 

Atletism = 113

Atletism = 114

Fotbal = 186

Baschet = 86

Înot = 32 

Fotbal = 218

Tenis de câmp = 32

Gimnastică ritmică = 58

Judo = 96

Lupte greco – romane = 22

Scrimă = 20

Volei = 202

 2. Număr sportivi legitimați

TOTAL LPS = 210 

TOTAL CSS= 443

TOTAL = 653 

Atletism = 64

Atletism = 48 

Fotbal = 146

Baschet = 50

Fotbal = 128 

Gimnastică ritmică = 14 

Judo = 62

Lupte greco – romane = 22

Scrimă =20 

Volei = 99