You are currently viewing Finala CN Judo – Ne Waza (lupta la sol) pt Tineret (U 23)

Finala CN Judo – Ne Waza (lupta la sol) pt Tineret (U 23)

Rezultate bune obtinute de sportivii judoka oradeni la Finala CN de judo Ne Waza (lupta la sol), desfasurata la Cluj Napoca, duminica 26 noi. 2017.

Astfel in intrecerea feminina, sportiva de la LPS-CSS  Liberty Oradea,   Bianca  Suciu, concurand in limitele categoriei +63 kg, a obtinut medalia de argint si titlul de vicecampioana nationala, dupa 2 victorii in grupe si o infrangere in finala categoriei in fata clujencei  Mazilu.
Bianca  Suciu  este pregatita de prof.  Olimpia  Ianc, este  o  sportiva  foarte  tanara,  avand doar 15 ani, si incheie astfel in an foarte bun, in care ea a obtinut medalii la categoriile de varsta U 18, U 21 si U 23.
O alta medalie de argint si de asemenea titlul de vicecampion national, a mai obtinut in intrecerea masculina si   Razvan  Bodea,  ctg  + 81 kg, sportiv  legitimat la  CSM  Liberty  Oradea,  care  a   avut  de  asemenea in parcurs  foarte bun, pana in finala categoriei, parcurs in care a invins sportivii Ionasciuc de la Cluj,  Croitoru de la  Iasi si in semifinala pe ciucanul  Botond;  In  finala  a  pierdut  strans  in  fata  lui Stoica  tot  de  la  Miercurea  Ciuc;  Cu  acest  rezultat,  Razvan  Bodea  revine  in  randul  medaliatilor,  dupa  o  indelungata  recuperare  in  urma  unei  accidentari  suferite  la  genunchi.
Inca  o  medalie  de  bronz  a  mai  obtinut  si  David  Pusztai,  tot  de  la  CSM  Liberty  Oradea,  in  limitele  ctg  81 kg,  el  fiind  invins  de  vicecampionul  categoriei, clujeanul  Sulca in primul meci, dupa care a avut in traseu fara greseala, castigand 3 intalniri si astfel  clasandu-se pe treapta  a  treia  a  podiumului.
Ambii sportivi  sunt  pregatiti  de  prof.  Emil  Morar.
In  foto, vicecampionul  Razvan  Bodea

Lasă un răspuns