Bianca Suciu, Lps-Css Liberty Oradea, convocată la Lotul Național de Junioare

Încă o sportiva orădeanca, convocată la Lotul Național de junioare, este vorba de Bianca Suciu, legitimata la Lps-Css Liberty Oradea, multipla Campioana și medaliata la Campionatele Naționale de junioare III (U 16), junioare II (U18), junioare I (U 21), precum și la Tineret (U 23), anul 2018, aducându-i o meritorie clasare pe locul 5 la CN de senioare.

(mai mult…)

Continue ReadingBianca Suciu, Lps-Css Liberty Oradea, convocată la Lotul Național de Junioare
Read more about the article ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE 2018-2019
Large group of happy school kids wearing colorful t-shirts are showing ok sign and looking at camera. Isolated on white. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786682][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/children5.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786738][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/group.jpg[/img][/url]

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE 2018-2019

  • Post author:
  • Post category:LPS

Străzi arondate: Centrul de evaluare a dezvoltării psihosomatice a copiilor în vederea înscrierii în învățământul primar în anul școlar 2018/2019: COLEGIUL NAȚIONAL ”I.VULCAN” ORADEA, str. Jean Calvin nr.3 – PARASCHIV…

Continue ReadingÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE 2018-2019

Lepesiștii”, pe locul al doilea în CN de fotbal – Tur de campionat cu doar o sincopă

Cele două echipe de fotbal de la LPS Bihorul angrenate în campionatele naționale la categoriile lor de vârstă au avut un parcurs identic în prima parte a sezonului. Astfel, atât băieții de la U19 pregătiți de către Ciprian Dianu cât și cei de la U17 antrenați de către Dan Dobai au înregistrat câte 6 victorii și au suferit doar câte o înfrângere. (mai mult…)

Continue ReadingLepesiștii”, pe locul al doilea în CN de fotbal – Tur de campionat cu doar o sincopă

Dăruim de Crăciun 2017

Marți, 12 decembrie 2017, în cadrul activității „Donează o jucărie”, elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv „Bihorul” l-au ajutat pe Moș Crăciun, contribuind la darul pentru elevii C.S.E.I. Tileagd. Aceștia au primit jucării, hăinuțe, dar și dulciuri. Cei zece elevi care au fost mesagerii Moșului alături de prof. consilier școlar Crețu Crina au participat cu mare deschidere la activitatea desfășurată alături de elevii din clasa a I-a de la C.S.E.I. Tileagd, împreună cu prof. Crețu Alin și prof. Deac Eugenia. (mai mult…)

Continue ReadingDăruim de Crăciun 2017

Proiect educativ: “MEN SANA IN CORPORE SANO”

Proiect educativ: “MEN SANA IN CORPORE SANO”
Proiectul îşi propune să atragă atenţia tinerilor din liceu asupra educaţiei prin şi pentru sănătate, cu impact asupra vieţii noastre cotidiene. Promovarea cunoştinţelor corecte privind diverse aspecte legate de dezvoltarea armonioasă a adolescenţilor, a stării lor de bine, a unei calități superioare a vieții şi formarea de atitudini şi deprinderi indispensabile unui comportament responsabil şi sănătos. (mai mult…)

Continue ReadingProiect educativ: “MEN SANA IN CORPORE SANO”